Pexels susanne jutzeler 1430640

Over Ons

Welkom bij De Angushoeve!
We nemen u graag mee in ons uniek concept.

Lore & Bart

We zijn allebei opgegroeid op een landbouwbedrijf en hadden van kinds af aan een passie voor landbouw en dieren. Op onze eigen manier willen we graag onze boerderij in Nieuwkerken-Waas verder zetten op een duurzame manier. Een landbouwbedrijf dat al vier generaties lang deel uit maakt van onze familie.

Wij zijn dan ook enorm trots op deze roots: Barts ouders hebben altijd met hart en ziel het landbouwbedrijf geleid. Hun vakkennis nemen wij maar al te graag mee in ons eigen concept.


Ok

Korte Keten & Lokaal Eten

Als jonge landbouwers kiezen wij heel bewust voor de Korte Keten en lokale afzet. We vinden het enorm belangrijk dat mensen kunnen zien waar hun vlees vandaan komt. Zo delen wij graag wat onze dieren eten, hoe ze leven en waar ze grazen …

Met de Angushoeve timmeren we aan een landbouwmodel op maat van bewuste fijnproevers uit de regio. Met De Angushoeve willen we jou weer in contact brengen met de bron van je dagelijks voedsel. We proberen onze bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst door hoevevlees aan te bieden dat lokaal geproduceerd en verwerkt is.

20210523 140032

Black Angus

Misschien zag u de naam al eens op een menukaart op restaurant. Black Angus is een uniek runderras dat opvalt door haar rustig karakter en natuurlijk gedrag.

Wij geloven sterk in landbouw geïntegreerd in haar natuurlijk omgeving. En dus begon het bij ons te kriebelen om te starten met specifiek deze dieren op onze hoeve. In 2020 arriveerde dan ook onze eerste Black Angus runderen op de boerderij.

Zou u graag meer willen weten over deze bijzondere dieren op ons bedrijf? Bekijk dan zeker onze pagina over onze Black-Angus runderen.